Saturday, January 06, 2007

Din presa

Sau pentru Adrian Nastase, sau pentru Dan Duca de la Cotidianul, sau pentru amandoi socialistul francez Dominique Strauss-Kahn este femeie. Si pentru politicianul de pe malurile Dambovitei un bun exemplu de blogger.

"Cu toate acestea, liderul de odinioara al PSD a declarat ca nu a renuntat la idee si chiar are citeva modele pentru blogul sau. „Nu l-am facut. Lucrez la site-ul meu, care e functional. Cu toate acestea, ideea de blog conteaza foarte mult pentru mine. Am un model de blog, cel al socialistei Dominique Strauss-Kahn“, sustine Nastase, care pare mai degraba interesat daca va avea cu cine sa comunice pe blogul sau. „Ma intereseaza in mod cert blogul, dar vreau sa vad daca exista o piata in Romania pentru asa ceva“, spune acesta."
Mme DSK si blogul dansei:)

Budapest Winter Invasion

Ieri pe aeroportul Ferihegy am avut inca un exemplu stralucit de branding de tara al Ungariei. Campania turistica din iarna aceasta se numeste Budapest Winter Invasion si are un slogan absolut genial.

"Everyone stays in Budapest longer than planned romans for 400 years, ottomans for 150 years, soviets for 45 years, you for one extra night free."
Mai trebuie sa spun in ce tara mioritica vecina a Ungariei ar mai pusca perfect textul asta promotional?:)


Thursday, January 04, 2007

Plec

Iar plec, de data asta plec din Cluj catre Lyon pentru o binemeritata reluare a activitatii profesionale incepand cu ziua de luni:) Au fost doua intalniri Cluj BlogRoll minutate despre care sper sa-mi fac timp sa va povestesc in weekend. Urati-mi drum bun si sa nu-mi perd corespondentele:)

Monday, January 01, 2007

2007 Wishes French Style

So, France finally managed to enter the big 2007 elections year and both Sarko and Sego, the two front runners in the opinion polls, delivered their wishes for 2007 on the Internet. Here's a short analysis of the two videos, out of which the one of Sego reminds me of the 24 TV series.Sunday, December 31, 2006

Noutati Cluj BlogRoll

Ultimii care joineaza Cluj BlogRoll pe anul 2006 sunt Csoma Emoke si Lóránd Silye. Welcome!

Lecturi de 31 decembrie

Amintiri din casa grofilor (EVZ). Interesant. Cred ca e prima data cand citesc in mass-media Ioan de Hunedoara in loc de Iancu de Hunedoara. Extremely positive:)

Franta deschide 62 de meserii pentru romani si bulgari (Le Monde). In special munca fizica calificata (constructii, agricultura sau restauratie) dar si in comert si vanzari. Permisul de munca continua sa fie necesar pentru aceste meserii, dar procedura de obtinere este mult simplificata.

Romania si Bulgaria: numaratoarea inversa (Le Monde).