Thursday, October 12, 2006

Cluj BlogRoll la casa noua

Incapand din seara asta Cluj BlogRoll este gazduit de Elvsoft multumita lui Adrian. Thanks a lot!

Am ras cu lacrimi

La inceput m-am luat de cap citind asta. Ca m-am luat de cap e un fel de-a spune, m-am luat asa imaginar ca altceva nu pot face. Jiji Becali despre CFR Cluj :

"Să câştige CFR Cluj campionatul, să ne facem de râsul lumii, ca să ne fure ungurii la noi în ţară, să fim de râs"
La faze din astea ce sa zici cand vezi cine le debiteaza? Tot ce poti sa faci este sa reactionezi public si civilizat impotriva lor si poate ca intr-o zi astfel de reactii vor fi mai apreciate de catre publicul romanesc cand va ajunge la un grad de normalitate mai mare. M-am bucurat ca exact asta a facut Paszkany Arpad aici :
"In primul rand, trebuie sa te uiti cine rosteste astfel de declaratii. Suntem in doua lumi total diferite. Asa e la noi, cand ceva nu merge, se incearca deturnarea lucrurilor de la problemele reale la cele imaginare. Ceea ce este mai grav e faptul ca persoana respectiva (Gigi Becali – n. red.) e proprietarul celui mai reprezentativ club de fotbal din Romania. Nu cunosc cazuri similare in ultimii 20 de ani in care conducatori sau patroni de cluburi din Vest sa isi permita asemenea discursuri. Oricum, cei din Vest au mai multa scoala."
Dar faza cea mai tare se gaseste in comentariile cititorilor din subsolul articolului din Adevarul. Iata un schimb de replici dupa care am ras 10 minute singur in fata ecranului :
"Bravo becalli
de titirca in data de 2006-09-23 07:34
Are absoluta dreptate Becalli au ajuns bozgorii pur si simplu sa-si bata joc de romani la ei in tara si nu numai la fotbal. Asta e numai virful aisbergului. Cir despre rasism de ce rasism ? Cum sa le spuna ungurilor daca nu unguri? Iar ungurii sa raspunda pentru faptele lor si sa ne mai lase dracului odata in pace cu pretentiile si mitocaniile lor.La place aici bine nu sa plece dracului unde vor dar sa tina odata ciocul mic
Aha
de TERENTE in data de 2006-09-23 10:29
Anyukad egy nagy budos Kurva!!!"

Wednesday, October 11, 2006

Cluj BlogRoll, o zi reusita

Doua evenimente majore pe ziua de astazi pe Cluj BlogRoll.

Licurici (a.k.a Laura) a acceptat sa ne joineze asa ca avem inca un blog interesant din Cluj printre noi. Welcome!

Am reusit sa le dau de capat diacriticile din feedul lui Mihai. Priviti ce frumos apar scrise acuma:)

Remediul (beta) : Helloween - Time of the Oath

Tuesday, October 10, 2006

Fumatul in tren

O minunata poveste de la licurici despre tigara si tren in Romania.

Remediul (beta) : Megadeth - Train of Consequences

S-a intors

Menestrelul mioritic super amplificat s-a intors sa ne incante de jos din piata cu melodii de amor. Dar n-a venit nici un cutremur odata cu el, pacat. Ii rog pe vecini sa se pregateasca de un recital Cephalic Carnage ca deschid geamurile.

Remediul (beta) : Cephalic Carnage - The Will Or The Way

Monday, October 09, 2006

Titlul spune totul

A dat foc steagului UE. Faza s-a petrecut la Timisoara. Daca vreti un insight asupra a ceea ce au oamenii acestia in cap, cititi comentariile.

Remediul (beta) : Kreator - Flag of Hate