Saturday, July 22, 2006

On the road again

Peste o ora o tulim din Cluj catre Lyon unde e proiectat sa ajungem maine pe la 6PM. Cheers.

Later edit: Am ajuns la 6:11 pana la urma. Lyon e un cuptor in timpul zilei si un cuptoras mai mic in timpul noptii, fata de care Clujul e o joaca. In alta ordine de idei mi-am data seama ca am stat suficient de mult timp la Cluj ca sa ma obisnuiesc cu tastatura qwerty cu care ma chinuiam la inceput ca un nebun, pentru ca astazi am probleme cu azerty-ul de la job.

Thursday, July 20, 2006

Stapanul Inelelor din Cluj

L-am vazut si eu! Baiatul umbla cu un A6 si deasupra semnului Audi de pe spatele masinii are scris frumos "Stapanul Inelelor". Plus ca pe numarul de inmatriculare CJ-XX-PAU si-a adaugat un L micut la sfarsit. Daca tin bine minte, Petroniu a pus intr-o zi o poza cu opera asta de arta de pe fundul masinii si acum mi-e tare ciuda ca n-o gasesc:)

Later edit : Am dat si de poza, intr-adevar nu la Petroniu, dar nu asta era poza pe care o tineam minte. Cred ca L-ul a aparut dupa, nu-l vad in imagine. Si inscrisul nu e deasupra cerculetelor Audi ci imprejurul lor. Si mai artistic:)

Realitatea

Realitatea TV mi se pare destul de OK la felul in care prezinta stirile. Zic asa, ca sunt OK in comparatie cu restul posturilor de televiziune, nici pe la ei nu prea plezneste de profesionalism. Whatever. Insa subtitlul unei stiri de astazi de la ora 13:00 m-a dat gata.

"Ministrul Apararii este protagoi multe dispute"

Wednesday, July 19, 2006

Qui veut gagner un neurone

O secventa din Qui veut gagner des millions, varianta franceza de la Vrei sa fii miliardar.

Ce mai e nou (2)

In weekend am fost la Carei prin Oradea ca asa mergea microbuzul. E greu sa gasesti unul care sa mearga prin Zalau, adica este dar merge pana la Satu Mare si de-acolo descurca-te. Whatever. De la Oradea incolo drumul este pe putin spus foarte prost, e chiar execrabil, iar stomacului meu sensibil i s-a facut rau. In schimb la tona de camioane care se perinda pe-acolo e greu de inteles cum poate fi atat de prost intretinut si lasat de izbeliste drumul care leaga punctul de frontiera principal cu Ungaria (Bors) de punctul de frontiera principal cu Ucrania (Halmeu). Cineva nu gadeste cu creierul pe cap.

Codrin s-a hotarat sa posteze mai des si sa treaca pe un blog de nisa. Daca se tine, cred ca va fi unicul in Romania care sa blogheze despre Call of Duty.

Despre bac am auzit aproape totul: profi corupti, profi care dau meditatii, profi care dicteaza rezolvarile in timpul examenului, elevi care habar n-au pe ce planeta sunt si care scriu despre conditia taranului in loc de conditia intelectualului, aparatul inspectoratului ruginit si greoi, subiecte vandute si o gramada din astea. Da, ok, all true. Cat timp media de promovabilitate pe tara e in jur de 80% si mai sunt judete cu promovabilitate de 70% sau chiar mai mica, there is hope. Baietii de la minister ar trebui sa-si bage nasul in judetele unde promovabilitatea e mai mare de 95% cum ar fi Suceava.

Cica de ieri Israelul a intrat cu armata in Liban. Turn off the TV si eu zic ca o sa se calmeze singuri:)