Monday, July 10, 2006

Romanii in spatiu

Romanii in spatiu un joc facut de studiourile 2 Bad Design din Timisoara, a fost cica prezentat la CERF si astazi a ajuns cu litere de o schioapa pe prima pagina din Cotidianul : "Prietenia romano-maghiara isi sparge capul pe Internet". Care e faza? Pai romaanii plecati sa cucereasca spatiul au la un momet dat o misiune in care trebuie sa-i distruga pe evil hungarians. Baietii au publicat si un disclaimer pe site, cum ca e vorba de o gluma si sarcasm.

Nu stiu ce sa zic, sa fii greu de cap si sa-i injuri pe baieti sau sa stai relax sa iei asta ca harmless entertainment? Cert este un lucru: e fundamental stupid ca poti sa iti faci publicitate cu chestii din astea. S-ar spune atunci ca baietii nu sunt prosti deloc, ca au stiut pe ce butoane sa apese ca anumiti pseudo-jurnalisti sa faca greseala de a face din asta un subiect de prima pagina. Deci situatia e idioata. Tot despre jocurile video, in perioada in care jucam Call of Duty la greu ma gandeam cum e primit jocul in Germania, daca il joaca cineva, daca cei care il joaca au recul sau nu, daca au vreun resentiment etc.

Astept reactiile verzi la Magyar Space Conquest in care vajnica dar prea putin dotata tehnologic armata maghiara porneste eroic la ofensiva doar cu ghosts si marines:)