Wednesday, July 19, 2006

Ce mai e nou (2)

In weekend am fost la Carei prin Oradea ca asa mergea microbuzul. E greu sa gasesti unul care sa mearga prin Zalau, adica este dar merge pana la Satu Mare si de-acolo descurca-te. Whatever. De la Oradea incolo drumul este pe putin spus foarte prost, e chiar execrabil, iar stomacului meu sensibil i s-a facut rau. In schimb la tona de camioane care se perinda pe-acolo e greu de inteles cum poate fi atat de prost intretinut si lasat de izbeliste drumul care leaga punctul de frontiera principal cu Ungaria (Bors) de punctul de frontiera principal cu Ucrania (Halmeu). Cineva nu gadeste cu creierul pe cap.

Codrin s-a hotarat sa posteze mai des si sa treaca pe un blog de nisa. Daca se tine, cred ca va fi unicul in Romania care sa blogheze despre Call of Duty.

Despre bac am auzit aproape totul: profi corupti, profi care dau meditatii, profi care dicteaza rezolvarile in timpul examenului, elevi care habar n-au pe ce planeta sunt si care scriu despre conditia taranului in loc de conditia intelectualului, aparatul inspectoratului ruginit si greoi, subiecte vandute si o gramada din astea. Da, ok, all true. Cat timp media de promovabilitate pe tara e in jur de 80% si mai sunt judete cu promovabilitate de 70% sau chiar mai mica, there is hope. Baietii de la minister ar trebui sa-si bage nasul in judetele unde promovabilitatea e mai mare de 95% cum ar fi Suceava.

Cica de ieri Israelul a intrat cu armata in Liban. Turn off the TV si eu zic ca o sa se calmeze singuri:)